Hand in Hand, samen tegen Kinderreuma

 
Beste ouders, vrienden en sympathisanten van ORKA, 
 
 
Hand in Hand samen tegen Kinderreuma
- een nationale sensibilisatie actie ten voordele van kinderreuma...
- een muzikaal evenement op 11/09/2016...
- een scholenloop tijdens het schooljaar 2016/2017...
 
 
Met deze mail willen we jullie op de hoogte brengen van dit initiatief en vragen we om dit nu al actief te promoten binnen jullie eigen netwerk. 
 
 
Warm aanbevolen : het evenement "Kinderdroom: Avond-turen" op 11/9/2016 in Aalter.  
 
Dit muzikaal gebeuren voor jong en oud wordt georganiseerd door Hand in Hand Samen tegen Reuma, met als doel geld in te zamelen voor het Fonds voor Wetenschappelijk ReumaOnderzoek  (FWRO) en daarnaast ook kinderreuma bekendheid te geven.
Met een heel team vrijwilligers, allen mensen met het hart op de juiste plaats, werd een schitterend - niet te missen - programma in elkaar gebokst.
 
Muziek staat centraal in dit evenement met een gastoptreden van Laura Tesoro onder begeleiding van het jeugdorkest Muzikaalter. In het tweede deel brengen Jan Kerckhofs (huismuzikant Q-Music) en Ludovic (Nyamabo) hun innemende Acoustic Monday en Dansschool Rose de Leyn zorgt voor een verrassende dansact.
Er is kinderanimatie voorzien voor en na de presentatie en tijdens de pauze.
 
 
Kinderen tot 17 jaar: 10 €, volwassenen: 25 €.
Er zijn ook VIP-kaarten aan 40 € met Champagne VIP- receptie na het muzikaal evenement in aanwezigheid van de BV’s.
Steunkaarten : 10 € via storting op rekening KBS BE10-000-0000004-04 (fiscaal attest vanaf 40 €)
 
 
Met de promotie van dit evenement en de actie scholenloop in het schooljaar 2016 - 2017 (meer info volgt later) geven we kinderreuma meer bekendheid en kunnen we eveneens een financieel steentje bijdragen voor het wetenschappelijk onderzoek naar kinderreuma.
Daarom vragen we jullie om dit evenement actief te promoten binnen jullie eigen sociaal netwerk. Onze kinderen - nu en in de toekomst - zullen jullie dankbaar zijn.
 
Er zijn plannen om hier ook nog een ORKA-ontmoetingsmoment (picknick) voor onze gezinnen aan te koppelen. We zijn momenteel de haalbaarheid aan het onderzoeken. Meer info volgt later, maar noteer dit alvast in jullie agenda.
 
De ORKA kerngroep