Online symposium Reuma!Nu?

Virtueel symposium Reuma!Nu?
 
07/07/2017
 
 
PRIMEUR: Het eerste online, virtueel reuma-symposium in België zal te volgen zijn van donderdag 28 september tot en met zondag 15 oktober 2017. Inschrijven kan al via www.reumanu.be.
 
 
Benieuwd naar de laatste onderzoeksontwikkelingen bij lupus? Wil jij weten welke behandelingsmogelijkheden je hebt voor je reumatoïde artritis? Heb je spondyloartritis maar wil je wel aan het werk blijven? Weet je niet goed waar je betrouwbare en duidelijke informatie over je reumatische aandoening kan vinden? Verlies je door het bos de bomen bij het aantal apps dat je gezondheid moet monitoren?
Op deze en veel meer vragen krijg je een antwoord tijdens het ReumaNet online symposium Reuma! Nu? van donderdag 28 september tot en met zondag 15 oktober 2017.
 
 
Je hoeft je zetel niet uit te komen, je hoeft je bureau niet te verlaten: wij brengen alle informatie bij jouw thuis of welke plek je ook verkiest!
 
 
Het virtueel symposium Reuma! Nu? biedt een waaier aan lezingen van gerenommeerde sprekers, documenten van patiëntenverenigingen die je vrij kan inkijken, didactisch materiaal van sponsors, een overzicht van de activiteiten en beschikbare materialen van ReumaNet. We kijken over de landsgrenzen en betrekken diverse beroepsgroepen die werken rond reumatische aandoeningen.
 
 
Het virtueel symposium Reuma! Nu? is er niet alleen voor patiënten. Ook zorgverleners, familieleden en mantelzorgers, beleidsmensen, vertegenwoordigers van de industrie, kortom, iedereen met een interesse in reumatische aandoeningen mag vrijblijvend een bezoek brengen. Je kiest zelf welke lezingen je wilt bekijken, je kiest zelf wanneer en waar je dit doet!
 
 
Registreer je alvast via www.reumanu.be en je wordt enkele dagen voor de start verwittigd van de lancering.