Uitstap KloenArt 12 november Roeselare

 

Een ganse dag met het hele gezin genieten van allerlei kunstvormen waarbij de clown centraal staat, een knipoog naar de Ziekenhuisclown als lichtpunt bij het zieke kind, een bemoedigende knipoog ook naar heel wat goede doelen die het welzijn van het zieke kind hoog in het vaandel dragen. 

 
 
 
HOE NEEMT ORKA DEEL?
1. ORKA zal die dag zijn stekje hebben in het MPI Sterrebos in Rumbeke, Bornstraat 52. Wij bemannen met de kern onze stand en kunnen zo aan bezoekers onze werking voorstellen. Op onze locatie is er een marsepeinkunstenaar aan het werk.
 
2. We verwelkomen jullie graag voor een ontmoetingsmoment met onze ORKA groep om 13.30u in MPI Sterrebos Rumbeke. Er is parking aan het gebouw. Rond 14.30u stappen we de shuttlebus op richting centrum Rumbeke, waar verschillende locaties te voet bereikbaar zijn. We doen er een deel van de kunstronde en rond 17u nemen we terug de bus richting MPI Sterrebos.
 
3. Wie het event helemaal wil meemaken kan vroeger terecht in Rumbeke
Van 9u tot 17u is de KLOEN-ART ROUTE geopend
Van 8u tot 10u is er ontbijt op verschillende locaties (o.a. in het MPI Sterrebos) voor €10 per volwassene en €5 per kind tot 12 jaar
Van 12u tot 14u is er een warm buffet in de tennisclub in Rumbeke (Rista/ de Ark, Wervikhovestraat 7) voor €12 pp en €8 per kind tot 12 jaar.
Op die manier kan je één van de deelnemende verenigingen steunen en kan je de tijd nemen om alle locaties te bezoeken.
 
 
INSCHRIJVING (graag voor 23 oktober)
 
1. Inschrijven voor ontmoetingsmoment ORKA vanaf 13.30u en mini-toer kan voor €10 / gezin. In ruil voor die €10 krijg je 2 tombolaloten. Die loten bieden jullie een kans om één van de kunstwerken te winnen. Bij elk kunstwerk staat een box waar je het deelnemend lot in kan deponeren en met een beetje geluk, keer je ‘rijker dan je denkt’ huiswaarts.
 
2. Inschrijven voor ontbijt of middagmaal met jouw gezin, kan ook via formulier Eventbrite. Wij zorgen dat de inschrijving terecht komt en dat je dan kan aanschuiven voor ontbijt of middagmaal, naargelang jouw keuze.
 
Zoals steeds lijkt de inschrijving via Eventbrite gratis omdat we extra toeslag willen vermijden. De betaling dient te gebeuren via het ORKA rekeningnummer BE98 1030 3287 5893. Je inschrijving is definitief na betaling.